*

Sydän-Satakunta ja Jokilaakso

Keskustelut / Keskustelua lehden jutuista /
Harjavallan yläkoulu hämmennyksen vallassa

Näytä: 10 20 30 40 50 viestiä yhdellä sivulla, vanhimmat uusimmat ensin
1
SS Toimitus aloitti keskustelun 17.10.2008 11:15 Ilmoita asiaton viesti

Lainaus artikkelista: Harjavallan yläkoulu on taas joutunut koulu-uhkauksen kohteeksi. Koululla on meneillään poliisioperaatio, josta Kokemäen poliisi ei kuitenkaan vielä tiedota mitään.

Tiedätkö tarkemmin Keskustan koulun koulu-uhkauksesta? Kerro!

2
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 11:30 Ilmoita asiaton viesti

SS Toimitus kirjoitti: Tiedätkö tarkemmin Keskustan koulun koulu-uhkauksesta? Kerro!

Olin koulun sisällä kun koulua alettiin tyhjentää.Aluksi oppilaita ei päästetty ulos vaikka vanhemmat olivat tulleet hakemaan.Suurin osa itki ja oli paniikissa.vain ne saivat lähteä kenellä oli kännykkä ja pystyi soittamaan huoltajan hakemaan.

3
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 11:44 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Olin koulun sisällä kun koulua alettiin tyhjentää.Aluksi oppilaita ei päästetty ulos vaikka vanhemmat olivat tulleet hakemaan.Suurin osa itki ja oli paniikissa.vain ne saivat lähteä kenellä oli kännykkä ja pystyi soittamaan huoltajan hakemaan.

Tänään illalla klo 19.00 pitäisi olla tilaisuus jossa poliisi kertoo tarkemmin.


Terv:Oppilas joka oli koulussa.

4
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 12:02 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Olin koulun sisällä kun koulua alettiin tyhjentää.Aluksi oppilaita ei päästetty ulos vaikka vanhemmat olivat tulleet hakemaan.Suurin osa itki ja oli paniikissa.vain ne saivat lähteä kenellä oli kännykkä ja pystyi soittamaan huoltajan hakemaan.

Minua itkettää ajatus nuorista, jotka joutuvat pelkäämään henkensä edestä. Tämä tuska ja pelko alkaa olla kaikilla jo sietämätön.

5
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 12:11 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Tänään illalla klo 19.00 pitäisi olla tilaisuus jossa poliisi kertoo tarkemmin.


Terv:Oppilas joka oli koulussa.

Se on hyvä että nyt vihdoin ja viimein pidetään infotilaisuus jossa saa aikuisilta faktatietoja! Tässä on viikko oltu huhujen varassa. Mutta ymmärrettävää opettajien toiminta tämän päivän osalta, miten kourallinen opettajia pystyisikään hillitsemään hallitusti paria sataa oppilasta.

6
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 12:31 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Se on hyvä että nyt vihdoin ja viimein pidetään infotilaisuus jossa saa aikuisilta faktatietoja! Tässä on viikko oltu huhujen varassa. Mutta ymmärrettävää opettajien toiminta tämän päivän osalta, miten kourallinen opettajia pystyisikään hillitsemään hallitusti paria sataa oppilasta.

"Ei ole mitään hätää. Poliisi sai tiedon jo yhdeksältä ja meillä oli kaksi tuntia aikaa ja saimme selville ettei mitään vaaraa ole, Uotila totesi"

Ei ilmeisesti tullut mieleen informoida asiaa poliisin sivuilla/ koulun sivuilla/ yhtään missään? Lukuisilla vanhemmilla oli ainoastaan tieto, että uhkaus on tehty, lapset koulussa lukkojen takana, poliisi paikalla. Telepaattisestiko olisi pitänyt tietää, että poliisi on saanut tietää, ettei vaaraa ole? Tiedotus mätti jälleen kerran ja todella pahasti. Vanhempien rynnäköltä olisi voitu välttyä jos esim. Wilmaan olisi asiasta samantien laitettu infoa. Mutta ei, vanhemmat pidettiin taas kerran pimennossa. Ei voi kuin ihmetellä.

7
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 12:43 Ilmoita asiaton viesti

SS Toimitus kirjoitti: Tiedätkö tarkemmin Keskustan koulun koulu-uhkauksesta? Kerro!

Nämä uhkaukset menee jo yli hilseen... Eduskunnan pitäisi tehdä äkkiä päätös, että tälläsissä tapauksissa rankaistaisiin uhkauksen tekijää rajulla otteella, oli sitten alaikäinen tai ei. Rajut keinot käyttöön jos pikkasen hillittis näitä ihan älyttömiä juttuja. Hei tässä ei ole mitään järkee enää.

8
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 14:47 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Nämä uhkaukset menee jo yli hilseen... Eduskunnan pitäisi tehdä äkkiä päätös, että tälläsissä tapauksissa rankaistaisiin uhkauksen tekijää rajulla otteella, oli sitten alaikäinen tai ei. Rajut keinot käyttöön jos pikkasen hillittis näitä ihan älyttömiä juttuja. Hei tässä ei ole mitään järkee enää.

On tosi hyvä,että Harjavallan koulu-uhkauksista pidetään yleinen tiedotustilaisuus. Uskon, että siellä yleisö saa totuudenperäisen selvityksen viranomaisilta ja koululaitoksen edustajilta siitä - mistä tämä kaikki lähti vyörymään. Nyt useimpien kaupunkilaisten ja koulaisten tiedot perustuvat huhuihin. Tälle paniikille ja hysterialle on saatava piste. Mielestäni koulun edustajat, poliisi ja paikallinen lehdistö ovat tiedottaneet tapahtumasta asiallisesti. Nyt tarvitaan meidän kaikkien tukea niin oppilaille,vanhemmille, koulun henkilökunnalle kuin poliisillekin. Ensi viikolla on ilmeisesti koululaisten syysloma. Keskittykää hyvät vanhemmat ja muut läheiset silloin lastenne hyvinvointiin kuuntelemalla heitä, laittamalla hyvää ruokaa. Kysykää kerrankin lapsiltanne - mitä teidän päässänne liikkuu? Rahalla ei ratkaista näitä asioita.

9
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 15:07 Ilmoita asiaton viesti

SS Toimitus kirjoitti: Tiedätkö tarkemmin Keskustan koulun koulu-uhkauksesta? Kerro!

Silminnäkijöiden mukaan musta bemari hiljentänyt koulun kohdalla, ottanut kuvia ja jatkanut matkaa. Samanlainen auto ollut Hiittenharjulla kun siellä oli tehty ilkivaltaa. Voi olla sattumaa mutta eiköhän kaikki vihjeet oo tervetulleita.

10
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 15:28 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Silminnäkijöiden mukaan musta bemari hiljentänyt koulun kohdalla, ottanut kuvia ja jatkanut matkaa. Samanlainen auto ollut Hiittenharjulla kun siellä oli tehty ilkivaltaa. Voi olla sattumaa mutta eiköhän kaikki vihjeet oo tervetulleita.

siis voisko tää jotenkin liittyä näihin uhkauksiin? pitäiskö ehkä jotenki selvittää kuka auton omistaa ja mikä peruste on kuvien ottamisille..?

11
(Vieras) kirjoitti 17.10.2008 18:35 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: siis voisko tää jotenkin liittyä näihin uhkauksiin? pitäiskö ehkä jotenki selvittää kuka auton omistaa ja mikä peruste on kuvien ottamisille..?

Asiaa viety eteenpäin, poliisi tietoinen ja tutkii asiaa, oli muutkin huomannu asian. Toivottavasti maanantaihin mennessä selviää asioita. Voimia äideille, isille, lapsille, opettajille ja muille asian osaisille.

12
(Vieras) kirjoitti 19.10.2008 14:27 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Ei ilmeisesti tullut mieleen informoida asiaa poliisin sivuilla/ koulun sivuilla/ yhtään missään? Lukuisilla vanhemmilla oli ainoastaan tieto, että uhkaus on tehty, lapset koulussa lukkojen takana, poliisi paikalla. Telepaattisestiko olisi pitänyt tietää, että poliisi on saanut tietää, ettei vaaraa ole? Tiedotus mätti jälleen kerran ja todella pahasti. Vanhempien rynnäköltä olisi voitu välttyä jos esim. Wilmaan olisi asiasta samantien laitettu infoa. Mutta ei, vanhemmat pidettiin taas kerran pimennossa. Ei voi kuin ihmetellä.

ei se informaatio koulun sisäsestikään toiminut.

13
(Vieras) kirjoitti 13.1.2009 21:09 Ilmoita asiaton viesti

(Vieras) kirjoitti: Silminnäkijöiden mukaan musta bemari hiljentänyt koulun kohdalla, ottanut kuvia ja jatkanut matkaa. Samanlainen auto ollut Hiittenharjulla kun siellä oli tehty ilkivaltaa. Voi olla sattumaa mutta eiköhän kaikki vihjeet oo tervetulleita.

Oletko miettinyt että tälläiset bemarit saattavat olla ns.tuunattuja, ehkä madallettuja ja on hidastanut koulun edessä hidastusmöykkyjen takia, ettei pohja menisi autosta pirstaleiksi. valokuva jutun on saattanut keksiä joku muka silminnäkiä tai asia on paisuteltu tähän. kaikkea ei kannata uskoa -.-

Sydän-Satakunta/Jokilaakso: Kilkunkatu 12, 32800 KOKEMÄKI  avoinna ma - pe kello 8 - 16 Fax: 010 665 5712   Palaute  |  Mediatiedot  |  Käyttöehdot