Perunatilan jatkaja ei luovuta, mutta toivoo, että perunaa syötäisiin enemmän – ja että siitä oltaisiin valmiita maksamaan - Elämänmeno - Sydän-Satakunta

Perunatilan jatkaja ei luovuta, mutta toivoo, että perunaa syötäisiin enemmän – ja että siitä oltaisiin valmiita maksamaan

Aku Antila tekee syksyllä sadonkorjuuhommia. Antilan tilalla työskentelee hänen lisäkseen yksi palkattu työntekijä, ja töissä avustavat myös äiti ja vaimo.

4.11.2018 17:00

Syövätkö suomalaiset perunaa? Karppaamisen, eli vähähiilihydraattisen ruokavalion, suosio näkyi muutama vuosi sitten perunanviljelijä Aku Antilan mukaan selvästi perunan menekissä.

Nyt trendiruokavalio on hiipunut ja juureksen kysyntä hieman kohentunut.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainokset