Niko Lehtotie löysi tuntemattoman sankarinsa - Elämänmeno - Sydän-Satakunta

Oikean jalkansa auto-onnettomuudessa menettänyt Niko Lehtotie, 21, sai vuosi sitten yllättävän viestin pelastajaltaan Eveliina Niemenmaalta – ”Ei siinä oikein tiennyt, miten päin olla tai miten kiittää”

Niko Lehtotie kertoi vuosi sitten dramaattisen tarinansa. Nuorukainen ajoi ojaan valtatie 12:lla Nokialla ja oli menettää henkensä. Sydän-Satakunnassa julkaistun jutun ilmestymisen jälkeen Lehtotie sai mielenkiintoisen viestin Messengerissä. Tuntemattoman pelastajan löytyminen merkitsi Lehtotielle paljon. Ainakin hän sai kiittää.

Niko Lehtotien elämä sai dramaattisen käänteen joulukuussa 2017, kun hänen autonsa lähti käsistä valtatie 12:lla Nokialla. Lehtotie kertoi tarinansa viime kesänä, ja nyt kysyimme häneltä, mitä kuuluu. Lehtotie kuvattiin Tampereen keskustassa elokuussa 2020.

23.8.2020 13:58

Aamulehti

Vuosi sitten Niko Lehtotie laskeutui neljä prosenttia akkua proteesissaan Kokemäenjoen rantaan, istui penkereelle ja kertoi hurjan tositarinan.

Satakuntalais-pirkanmaalainen Lehtotie ajoi ojaan valtatie 12:lla Nokialla jouluisena lauantaina vuonna 2017. Hän oli menettää henkensä ja menetti oikean jalkansa.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos