Kesäpotut, hölskypotut ja hyrskypotut ovat herkullinen kesäruoka perunasta - Elämänmeno - Sydän-Satakunta

Kesäruokaa parhaimmillaan - hölskypottuja pitää tehdä usein, koska niihin jää totaalisen koukkuun

Kesäpotut, hölskypotut, hyrskypotut eli kesän parhaat perunat.

6.7.2019 11:00

Varhaisperunasta, kevätsipulista ja smetanasta syntyy ihana kesäruoka.

Hölskypotut

1 kg varhaisperunoita

50 g voita

1 ruukku (1/2 dl hienonnettuna) ruohosipulia

1 ruukku (1 dl hienonnettuna) tilliä

3 (50 g) kevät/kesäsipulia varsineen

1 prk (120 g) smetanaa

suolaa myllystä

1. Keitä harjatut perunat (meri)suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos