Säpilän henki on liimannut vanhat koulukaverit tiiviisti yhteen – ei ole yhtään sellaista asiaa, josta ei voisi toisille puhua

Uusinta: Riitta Laivanen tunnustaa tehneensä pikkutyttönä jotain sellaista, josta ei voinut hiiskua sanaakaan: ”Olisin selkäsaunan saanut, jos kotona olisi tiedetty.” Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 7.9.2019.

Ruuhkavuosinaan Säpilän flikat pitivät toisiinsa yhteyttä lähinnä joulukorteilla ja puhelinsoitoilla, mutta nykyisin Terttu Vitikkala, Taina Hiljanen, Riitta Laivanen, Raija Tenkula ja Liisa Kuronen tapaavat toisensa vähintään kerran vuodessa.

26.12.2021 12:00

Kun Kokemäeltä kotoisin olevat Säpilän flikat tapaavat toisensa kerran vuodessa, voi olla varma, että suunvuoroa joutuu joskus vähän odottamaan.

Tarina sinkoilee sinne tänne, ja usein lause alkaa sanoilla ”Muistaks sää…”. Naiset vakuuttavat kuitenkin, ettei tapaamisissa aina muistella vanhoja, vaan puhutaan myös siitä, mitä kenellekin kuuluu. Liisa Kuronen paljastaa, että aika usein juttu luiskahtaa nykyisin siihen, mitä kaikkia uusia kremppoja kenellekin on tullut.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos