Opetusravintola Ruukun keittiössä jokainen tietää oman hommansa - Elämänmeno - Sydän-Satakunta

Opetusravintola Ruukun keittiössä jokainen tietää oman hommansa – yhteistyö keittiön ja salin välillä ei saa missään vaiheessa katketa

Tarjoilijaopiskelijat Jenni Korpela, Jennifer Pasanen ja Janette Ahvenainen tietävät jo, mitä salin puolella kuuluu tehdä. Samoja asioita toistetaan monta kertaa, jotta tekemisestä tulee rutiinia.

19.9.2019 20:00

Tekeminen on paljon mukavampaa kuin teorian pänttääminen. Se käy heti kättelyssä selväksi, kun opetusravintola Ruukun opiskelijat pääsevät ääneen.

Sataedun opetusravintola on ravintola- ja cateringalan kokki- ja tarjoilijaopiskelijoiden valtakuntaa. Opintoja on takana runsas vuosi, ja opiskelijat ovat jo päättäneet, tuleeko heistä kokkeja vai tarjoilijoita. Molempia ei voi valita.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos