“Ooppera on taiteilijan ja kuulijan sielujen vuoropuhelua” - Poikkitaiteellista teosta valmisteleva laulaja, tuottaja ja puutarhuri on nostanut esiin Venäjällä sensuurissa olleen oopperan ja työn alla on pimentoon jätettyjä naissäveltäjien teoksia - Elämänmeno - Sydän-Satakunta

“Ooppera on taiteilijan ja kuulijan sielujen vuoropuhelua” - Poikkitaiteellista teosta valmisteleva laulaja, tuottaja ja puutarhuri on nostanut esiin Venäjällä sensuurissa olleen oopperan ja työn alla on pimentoon jätettyjä naissäveltäjien teoksia

Harjavaltalainen oopperalaulaja Karoliina Laurila-McLoudilla on korona-ajasta huolimatta monta rautaa tulessa. Työn alla on tällä hetkellä kahdeksan oopperaroolia. Laulaja haluaa teostensa kautta esitellä kuulijoille aiheita ja sanomia, jotka puhuttelevat häntä.

Karoliina Laurila-McLoud on oopperalaulaja, mutta myös tuottaja ja puutarhuri. Poikkeusolojen aikana esiintyjän työnkuvassa korostuu harjoittelu ja valmistautuminen.

25.6.2020 5:00 | Päivitetty 25.6.2020 14:23

Oopperalaulaja Karoliina Laurila-McLoud on palannut juurilleen Harjavaltaan. Hän asuu isänsä suvussa yli 100 vuotta kiertäneellä vanhalla maatilalla ja viettää kesälomaa yhdessä aviomiehensä ja kollegansa Robert McLoudin kanssa, joka on muuttanut Yhdysvalloista Suomeen 17 vuotta sitten. Talossa asuu myös Emma-tytär. Tila on tunnettu nimellä Hällin tila, josta on viitteitä 1700-luvulta saakka. Pihassa on punainen päärakennus, vanha keltainen pakari ja navetta. Entiset tilaa ympäröivät pellot on nykyään rakennettu täyteen.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos