Sydän-Satakunnan aluevaalien vaalikone on nyt auki – Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Keillä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee Sydän-Satakunnan vaalikone ja testaa! Yleisten ja arvokysymysten lisäksi vaalikoneessa on Satakunnan hyvinvointialuetta koskevia ajankohtaisia kysymyksiä. Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Sydän-Satakunnan vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa. Pääset käyttämään konetta tässä jutussa olevasta linkistä.

16.12.2021 10:18

Sydän-Satakunnan vaalikone on julkaistu! Pääset käyttämään aluevaalien 2022 vaalikonetta tästä linkistä.

Voit aloittaa vaalikoneen käyttämisen myös suoraan tästä jutusta.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Keskiviikkona 15.12.2021 vaalikoneessa oli jo yli 4 000 ehdokkaan vastaukset koko maasta. Lisää tulee koko ajan. Yhteensä aluevaaliehdokkaita on reilut 10 000. Ehdokkaat voivat yhä vastata vaalikoneeseen. Tyypillisesti vastaajien määrä kasvaa vauhdilla pian vaalikoneen julkaisemisen jälkeen.

Sydän-Satakunnan vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa, Aamulehti sekä lukuisat Sanoman paikallismediat.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi. Edellisen kerran Sydän-Satakunta julkaisi vaalikoneen kevään kuntavaaleissa.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä, arvokysymyksiä ja lisäksi hyvinvointialuekohtaiset kysymykset Satakunnasta.

Vaalikone julkaistiin torstaiaamuna 16. joulukuuta 2021. Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä aluevaalilautakunnalle oli 14. joulukuuta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Ehdokas, toimi näin

Jos olet aluevaaliehdokas, mutta et ole vielä saanut pääsyä vastaamaan etkä ole löytänyt vastauslinkkiä sähköpostistasi, toimi seuraavasti:

Puolueen ehdokas: ota yhteyttä omaan puolueeseesi.

Valitsijayhdistyksen ehdokas: pyydämme yhdistykseltä yhteydenottoa sähköpostilla osoitteeseen vaalikone@sanoma.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos