Raivokas tulipalo vei panelialaistilan elinkeinon hetkessä – Nyt broileritila on palannut entistä suurempana, mutta Markuksen ja Jaanan hymyyn on yksi sitäkin suurempi syy

Reilu vuosi sitten broilerihallin täydellisesti Paneliassa tuhonneen palon syttymissyytä ei saatu varmuudella selville, mutta vahva epäilys siitä on. Nyt kolme kertaa aiempaa suurempi broilerihalli on valmiina vastaanottamaan ensimmäiset asukkaansa.

Jaana Tuusjärvi-Lähteenmäen ja Markus Lähteenmäen viime vuoteen mahtui touhua ja tohinaa, kun maan tasalle palaneen broilerihallin tilalle rakennettiin uusi, liki kolme kertaa suurempi halli. Perheeseen syntyi myös uusi tulokas, nyt neljän kuukauden ikäinen Väinö.

6.1. 9:00

Se oli sunnuntai 15. marraskuuta vuonna 2020. Kello oli lähestymässä iltakuutta, kun Markus Lähteenmäki ja Jaana Tuusjärvi-Lähteenmäki palasivat Porista kotitilalle Euran Paneliaan.

Tilan broilerihallin suunnasta kajasti oranssia valoa toisen rakennuksen seinään ja kattoon. Markus mietti, oliko valo peräisin hetkeä aiemmin ohi ajaneesta traktorista, jonka katolla oli oranssi vilkkuvalo. Hän lähti kuitenkin varmistamaan, mistä valon kajo on peräisin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos