Nakkilalainen Nea Pulli saapui Sastamalan kuolonkolaripaikalle ensimmäisten joukossa – Näin hän otti ohjat onnettomuuspaikalla: ”Vasta seuraavana päivänä tajusin kunnolla, missä olin ollut”

Toukokuussa 2021 Sastamalan tuhoisassa kolarissa menehtyi neljä ihmistä. Ensimmäisten joukossa onnettomuuspaikalle saapunut Nea Pulli otti nopeasti tilanteen haltuun ja alkoi elvyttää uhreja ennen kuin viranomaiset ehtivät paikalle.

Pirkanmaan pelastuslaitos nosti esiin 2. kesäkuuta 17 henkilöä, jotka toimivat vuonna 2021 onnettomuuksissa neuvokkaasti. Nea Pulli on yksi heistä.

Nakkilassa asuva Nea Pulli oli poikaystävänsä kanssa toukokuussa 2021 matkalla Tampereelle, kun he saapuivat onnettomuuspaikalle Valtatiellä 11 Sastamalassa.

Näky onnettomuuspaikalla oli kaoottinen: rytyssä olevia ajoneuvoja oli paikalla useita. Autojen lisäksi kolarissa oli ollut mukana moottoripyörä. Kolme onnettomuusajoneuvoissa ollutta menehtyi kolaripaikalla ja yksi myöhemmin sairaalassa. Kaksi muuta henkilöä loukkaantui vakavasti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos