Julia Kukkonen perusti yhdistyksen, jonka uskoo löytävän vastauksia maailman kriiseihin: ”Sillä, miten toimimme ihmissuhteissamme, on suora yhteys ekologisesti kestävään elämäntapaan”

Sydenkoulun kesäkoulu järjestettiin Korkeaojalla kulttuurikollektiivi Kukoistuksen tilalla.

Korkeaoja valikoitui kesäkoulun paikaksi vähän sattumalta, sillä kukaan järjestäjistä ei ole Kokemäeltä päin. Sydenkoulun perustaja ja varapuheenjohtaja Julia Kukkonen on saapunut paikalle Rovaniemeltä, mutta Satakunta on tullut tutuksi Kankaanpäässä suoritettujen performanssitaiteen opintojen myötä. Syksyllä Kukkonen aloittaa opettajana Kankaanpään taidekoulussa.

19.7. 13:00

Miten valmistautua ilmastonmuutoksen aiheuttamiin sosiaalisiin kriiseihin, kuten ilmastopakolaisten määrän kasvuun? Kuinka elää kestävästi, ympäristöä ja muita kunnioittaen? Millä asioilla on merkitystä muuttuvassa maailmassa?

Kysymykset eivät ole pienimmästä päästä, ja juuri siksi niihin haettiin vastauksia Sydenkoulun viikon mittaisessa kesäkoulussa. Sydenkoulu on vuonna 2020 perustettu yhdistys, jonka päätapahtuma kesäkoulu on. Yhdistyksen tavoitteena on löytää keinoja sosiaalisesti kestävään elämään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos