Näin nakkilalaiset juhlivat Linnassa – Ensikertalaiset kisailivat kotipaikkakuntalaisia bongaten

Tänä vuonna kutsuvieraiden joukossa oli erityisen paljon vapaaehtoistyöntekijöitä ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Nakkilalainen Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Harri Aalto pääsi osaksi nakkilalaisen yrittäjä Niko Rostedtin ja hänen porilaisen puolisonsa Katri Mäkinen-Rostedtin kisaa, jossa tarkoituksena on löytää Linnasta mahdollisimman monta kotikuntalaista. Mäkinen-Rostedt oli huolissaan, kun porilaisia ei tahtonut näkyä, mutta hetken bongailun jälkeen hän pääsi tasoihin miehensä kanssa. Kaikki kolme olivat Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa.

7.12.2022 15:22

Porilaisen Katri Mäkinen-Rostedtin ja hänen nakkilalaisen puolisonsa Niko Rostedtin itsenäisyyspäiväsuunnitelmat menivät uusiksi, kun postilaatikkoon kolahti kutsu Linnan juhliin.

”Meillä on joka vuosi ollut tapana katsoa kättelyitä televisiosta ja kisata siitä, kumpi bongaa enemmän kotikuntalaisia. Minä saan pisteen jokaisesta porilaisesta ja Niko jokaisesta nakkilalaisesta”, Tampereen yliopiston tohtorikoulutettava Mäkinen-Rostedt kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos