Kokemäellä syötiin sydänystävällisesti – Sataedun opettaja kertoo, miten terveellinen ja maukas menu syntyi

Sydänviikon teema-ateria syntyi yhteistyössä Kokemäen Sydänyhdistyksen kanssa.

Sataedun opetusravintola Ruukun Sydänviikon teemamenu koostui Sydänliiton resepteistä. Kuvassa Sataedun ravintola- ja catering-alan opiskelija Nea Iltanen.

Kun Sataedun opetusravintola Ruukussa mietitään, mitä tulevina viikkoina syötäisiin, ratkaisu löytyy vaihtelevista teemoista. Menut voivat rakentua esimerkiksi tietyn ruokakulttuurin tai sesongin kasvisten ympärille.

Toukokuun toisella viikolla inspiraatio löytyi terveydestä. Sataedu suunnitteli yhteistyössä Kokemäen Sydänyhdistyksen kanssa ateriakokonaisuuden, joka sopii sydänystävälliseen ruokavalioon. Sydänsairauksien ennaltaehkäisemiseen sopiva menu tarjoiltiin Sydänviikon tiistaina 9. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos