MainosKokemäen kaupunki

Antaisitko palan vapaa-ajastasi ja lähtisit vapaaehtoiseksi hyvinvointikaveriksi?

Koulutettu hyvinvointikaveri luo mukavaa yhdessäoloa ja auttaa iäkästä ulkoilemaan tai pääsemään osalliseksi lähiseudun tapahtumiin. Hyvinvointikaveri voi lähteä seuraksi vaikka kulttuuririentoihin.

Lähde sinäkin mukaan hyvinvointikaveritoimintaan.


21.10.2021 6:00

Lähtisitkö sinä hyvinvointikaveriksi ulkoilemaan, kulttuurielämyksiin, kuntosalille tai vaikka kauppareissulle?

Ulkoilu ja kodin ulkopuolella tarjottavat virikkeet kuuluvat kaikkien hyvään arkeen. Ikääntymisen myötä toimintakyky heikkenee ja vanhukset tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti ja päästäkseen osalliseksi lähiseudun tapahtumiin.

Hyvinvointikaverina toimiminen on vapaaehtoistyötä, josta isoimpana palkintona on hyvä mieli. Hyvinvointikavereista ja kaveria kaipaavista ikäihmisistä muodostetaan parivaljakoita, jotka määrittelevät itse tapaamisensa. Tapaamiset kirjataan ylös ja kunta palkitsee parivaljakoita tapaamiskertojen toteuduttua. Vapaaehtoisia muistetaan lisäksi vuosittain kunnan järjestämällä kiitoksella.

Hyvinvointikaveritoimintaa laajennetaan nyt myös Kokemäelle yhteistyössä Kessoten kanssa.

Hyvinvointikaverikoulutus toteutetaan kahdessa kolmen tunnin (3 h) osassa yhteistyössä Kessote-kuntien kanssa. Ensimmäinen osa järjestetään 2. marraskuuta Teams-yhteydellä kello 17–20 ja toinen osa 17. marraskuuta Harjavallassa klo 17–20.

Koulutuksen käyneet saavat toimintaa tukevat materiaalit, todistuksen, hyvinvointikaveripassin, vastuuvakuutuksen ja pätevyyden toimia vapaaehtoisena hyvinvointikaverina.

Näin haet hyvinvointikaveriksi

  • Lisätietoja ja ilmoittautumiset: vapaa-aikasihteeri ­Eija Latvaniemi, 040 488 6173, eija.latvaniemi@kokemaki.fi

  • Ilmoitathan itsestäsi seuraavat tiedot: nimi, ­sähköpostiosoite, puhelinnumero

kokemaki.fi

Lue myös: