MainosKokemäen kaupunki

Koe talviloma Kokemäellä – tekemistä nuorilta nuorille!

Kokemäellä vietetään useiden satakuntalaiskoulujen tavoin hiihtolomaa viikolla 8 eli 20.–26.2. Lomaviikon pääasiallinen tarkoitus on palautua opiskelusta, jonka tueksi Kokemäen vapaa-aikapalvelut ovat koostaneet ikimuistoista ja mukavaa talvilomaohjelmaa eri ikäisille – tule mukaan!

Koe talvilomaviikko Kokemäellä – menoa ja ohjelmaa riittää koko viikolle.


10.2. 9:45

Lue tästä parhaat menovinkit talviloman viettoon Kokemäellä:

Perjantai 17.2.

klo 18-20 Mikä onkaan hauskempi tapa virittäytyä lomatunnelmaan, kuin uimahallin vesidisco? Allasosastolla huvitellaan sammuttamalla valot, heittämällä vedenkestävät värivalot altaaseen ja partyboxista kajautetaan discomusiikki soimaan! Toivemusiikkia voi esittää uimahallin omalle DJ:lle ja virtuaalivesijumppanäytöstä voi opetella vedenalaisia tanssimuuveja. Vesidisco on suunnattu uimataitoisille, vähintään 7 vuotta täyttäneille talvilomalaisille. Uinninvalvontaa lisätään vesidiscon ajaksi. Voimassa oleva alennettu uimahallin pääsymaksu: lapset (5–16-vuotiaat) ja opiskelijat 1€.

Maanantai 20.2.

klo 10–14 Tervetuloa starttaamaan talvilomaviikko energisellä ilottelulla ja vauhdikkaan musiikin tunnelmassa Tulkkila-saliin maksuttomalle temppuradalle! Temppuradalle rakennetaan erilaisia toimintapisteitä, ja vuorot on jaettu klo 10–12 alle kouluikäisille huoltajan kanssa ja klo 12.30–14 temppurata on muokattu kouluikäisille (ei vaadita huoltajaa). Temppurata on valvottua, mutta ei ohjattua toimintaa.

klo 15–20 Nuokkari auki! Hengailua ja pelailua nuorten ehdoilla – tule mukaan yksin tai kaverin kanssa.

Tiistai 21.2.

klo 15–17 Kokemäen etsivät nuorisotyöntekijät kutsuvat 18–29-vuotiaat nuoret aikuiset laskiaiskahveille Café Unoon (os. Haapionkatu 17 C 1). Ennakkoilmoittautuminen Tiialle numeroon 040 488 6169.

klo 15–17 Kokemäen jäähallilla (os. Urheilutie 28) kaikille avoin yleisöluisteluvuoro. Ensimmäinen tunti mailaton, seuraava mailallinen.

klo 15–20 Nuokkari auki! Laskiaisteeman mukaisesti leivotaan laskiaispullaa. Lisäksi hengailua ja pelailua nuorten ehdoilla – tule mukaan yksin tai kaverin kanssa.

Keskiviikko 22.2.

klo 15–17 Kokemäen jäähallilla (os. Urheilutie 28) kaikille avoin yleisöluisteluvuoro. Ensimmäinen tunti mailaton, seuraava mailallinen.

klo 17–20 lapsille ja lapsiperheille suunnattu peuhuilta uimahallissa. Kaikki altaat täytetään pötkylöillä, laudoilla, palloilla ja leluilla, jonka lisäksi tunnelmaa luo teemaan sopiva musiikki. Voimassa oleva alennettu uimahallin pääsymaksu: aikuiset 2€, eläkeläiset 1,5€ sekä lapset (5–16-vuotiaat) ja opiskelijat 1€.

Keskiviikkona 22.2. Kokemäen uimahallin altaat täytetään lapsiperheiden peuhuiltaan soveltuvasti pötkylöillä, laudoilla, palloilla ja leluilla.

Torstai 23.2.

Tänään on lupa valvoa suositun ja nuorten toivoman yönuokkarin merkeissä! 6.–9. luokkalaisille suunnatulla yönuokkarilla kisaillaan, tehdään yhdessä ruokaa sekä otellaan biljardi- ja ilmakiekkoturnaukset. Ulkoiluhetki heijastinhaamujen metsästyksen merkeissä kuuluu myös ohjelmaan. Lepotilaan voi väsymyksen iskiessä torkahtaa. Yönuokkarille osallistuminen vaatii huoltajan hyväksymän lupalapun palautuksen keskiviikkoon 22.2. mennessä Kokemäen nuorisotyöntekijöille. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä lupalapun palauttanutta.

Perjantai 24.2.

klo 11 ja 12.30 Satutunnit Kauvatsan kirjastolla (os. Lähteenmäenkoulutie 70)

klo 15–20 rentouttava lämminvesipäivä uimahallissa. Lähde mielikuvamatkalle tropiikin lämpimiin aaltoihin! Ison altaan vesi lämmitetty +30 asteeseen. Voimassa oleva alennettu uimahallin pääsymaksu: aikuiset 2€, eläkeläiset 1,5€ sekä lapset (5–16-vuotiaat) ja opiskelijat 1€.

Lauantai 25.2.

klo 10–13 Kokemäen jäähallilla (os. Urheilutie 28) kaikille avoin yleisöluisteluvuoro. Ensimmäinen 1,5 tuntia mailaton, seuraava mailallinen.

Sunnuntai 26.2.

klo 9.30–15.30 Hyvinvointia ja läsnäoloa Kokemäen Vanhan yhteiskoulun peilisalissa. Kansalaisopiston lyhytkurssilla pysähdytään tutkimaan omaa arkeamme ja työkalujamme arjen haasteiden kohtaamiseen ja oman hyvinvointimme lisäämiseen. Päivän aikana tehdään muun muassa palautumisharjoitteita ja äänimaljarentoutus. Kurssimaksu 13€. lisätiedot ja ilmoittautuminen 19.2. mennessä opistopalveluiden sivuilta.

Kokemäen kirjastonjohtaja Anette Kylä-Liuhala testasi pääkirjaston sisäleikkimökin tunnelmaa.

Kokemäen kirjastot palvelevat talvilomaviikolla normaalein aukioloajoin

Omatoimista lukemista sisäleikkimökissä loikoillen vai rentouttava kuunteluhetki satutunnilla? Pääkirjasto sekä Kauvatsan kirjasto ovat talvilomaviikolla avoinna normaalisti ja molemmista kirjastoista saatavilla värityskuvia – väritä kirjastossa tai ota mukaan! Pääkirjastolta löytyy talviloman ajan hauska, vapaasti oleskeltava sisäleikkimökki. Esillä on myös lasten palapeli, jota kuka vain voi tulla kokoamaan! Näyttelytilassa nähtävillä valokuvia pehmolelujen yökyläilystä.

Kokemäen kansalaisopistolla käynnistymässä uusia kursseja – tule mukaan

Onko talviloman jälkeen suunnitteilla aloittaa uusi harrastus? Kevään kansalaisopiston kursseilla on vielä hyvin tilaa! Herätetäänkö luova mieli laulun viikonloppukurssilla? Vai olisiko kesän rantakauden lähestyessä uintitekniikassa hiomista? Oletko pohtinut, olisiko golfviheriöt sinua varten? Tutustu monipuoliseen tarjontaan Kokemäen kansalaisopiston verkkosivuilla täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Lue myös:

Kokemäellä kuntalaisten hyvinvointia edistetään laaja-alaisella yhteistyöllä

Kokemäellä rakennetaan vihreän teollisuuden tulevaisuutta

Kokemäen tekninen johtaja: Vihreä siirtymä vaatii ongelmanratkaisukykyä ja moniammatillisuutta

Lue myös: