MainosKokemäen kaupunki

Kokemäki-päivä rakentuu Tulkkilaan kesäkuussa – mukana Suvi Teräsniska ja Ernest Lawson

Kokemäellä vietetään 10. kesäkuuta ensimmäistä Kokemäki-päivää! Luvassa on virkistävä ja monipuolinen markkina- ja toimintapäivä Kokemäenjoen rannalla, museosillan ympäristössä Tulkkilassa. Tapahtumapäivä huipentuu Ernest Lawsonin ja Suvi Teräsniskan konsertteihin – lipunmyynti käy jo vilkkaana.

Yksitoista albumia urallaan julkaissut Suvi Teräsniska on kesäkuussa vietettävän historian ensimmäisen Kokemäki-päivän pääesiintyjä.


Tule kokemaan kauempaakin koko perheen tapahtumapäivä Kokemäen Tulkkilaan kauniisiin jokimaisemiin museosillan ympäristöön!

Koko perheen tapahtumapäivä

Kokemäen nimikkotapahtuma käynnistyy kello 12 koko perheelle avoimella ja ilmaisella päivätapahtumalla, jonka aikana myös liikenteeltä suljettava Siltakatu Kokemäen Tulkkilassa täyttyy paikallisesta markkinatunnelmasta. Myyntipaikkoja on tapahtuma-alueelle varattu 33:lle toimijalle, ja paikat ovat varattavissa tapahtuman verkkosivuilla.

Jokikeskusaukiolle rakentuvalla tapahtuman päälavalla nähdään ja kuullaan monipuolista ohjelmaa, joka koostuu paikallisten yhdistysten ja toimijoiden tarjoamasta ohjelmasta. Päivän ohjelmassa voi muun muassa pelailla ilmatäytteisellä peliareenalla, kokea miltä tuntuu kolaritilanteessa, kun auto pyörii ympäri sekä kokea musiikkikappaleen verran lavatähteyttä live-karaokessa! Virallinen ohjelma julkaistaan tapahtumasivulla kokemakipaiva.fi toukokuussa viikolla 19.

Kokemäki-päivän ohjelman tuottavat muun muassa Fribaki Oy, Halkeenkiven kesäteatteri, Juustolan käsityöläiset ry, KK-V Jalkapallo ry, Kokemäen kaupunki, Kokemäen koirakerho ry, Kokemäen naisvoimistelijat ry, Kokemäen Seurakunta, Kokemäen Taideseura ry, Kokemäen Veneilijät ry, Kokemäen VPK ry, Kokemäen yrittäjät ry, Kulttuuriyhdistys Kaiku ry, LiikU ry, Metsänhoitoyhdistys Satakunta ry, Satasoittoyhdistys ry ja Teljän Partio ry.

Satakuntalainen pitopöytä on katettu

Mitä olisikaan juhlapäivä Satakunnan sydämessä ilman satakuntalaisia makuja? Suomen parasta ruokaa tuottavan maakunnan makuihin kuuluu tietenkin kalaruuat, laatikot, kuuluisat kananmunanpuolikkaat, piimäjuusto sekä itse leivottu leipä!

Kuntalaisten toivoma satakuntalainen pitopöytä tarjoillaan osana tapahtumapäivää. Ruokalippu kannattaa ostaa ennakkoon, jottei jäisi ilman.

Tuliko vesi kielelle? Tee hyvin ja käy satakuntalaisen pitopöydän ääreen nauttimaan sen seitsemästä sortista yhdessä vaikka työporukan, perheen tai ystävien kesken!

Kurkkaa menuun tapahtumasivulta ja varmista paikkasi herkuttelumatkalta lippukaupasta!

Pitopöydän herkullisista antimista vastaa paikallinen ateria- ja juhlapalvelu Kati Mäkinen. Pitopöydän kapasiteetti on noin sata paikkaa, joista yli puolet on jo varattu huhtikuun aikana.

Kesäiltaa tähdittävät Ernest Lawson ja Suvi Teräsniska

Mitä syntyy, kun yhdistetään stand up ja musiikki? No jotain ihan naurettavan hyvää! Kokemäen kesäillan maksullisen iltaohjelman käynnistää koko kansan hymypoika Ernest Lawson, joka tuo Jokikeskusaukion lavalle elämänsä kaikki hihityttävät ja hohotuttavat sävyt. Hän tekee sen tavalla, joka jää takuulla soimaan päähän. Ainutlaatuista show’ta säestää hengästyttävän lahjakas yhden hengen orkesteri, muusikko Sam Weckman.

Kokemäki-päivän maksullisen iltakonsertin avaa koko kansan hymypoika Ernest Lawson yhdessä muusikko Sam Weckmanin kanssa.

Iltaa jatkaa upea Suvi Teräsniska, joka on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu muun muassa Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Iltaohjelman tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, jonka vuoksi ikäraja on 18 vuotta. Rajatulle konserttialueelle on lippuja rajallinen määrä ja ennakkomyynti on käynnissä, joten varaa paikkasi ikimuistoiseen iltatilaisuuteen heti!

Info

Kokemäki-päivä

  • Lauantaina 10.6.2023

  • klo 12 Siltakadun markkinatori aukeaa

  • klo 12–17 Koko perheen ilmainen päivätapahtuma, päälava Jokikeskusaukiolla

  • klo 17–19 Satakuntalainen pitopöytä on katettu, ruokalippu 37 euroa

  • klo 19–00 Maksullinen iltakonsertti Jokikeskusaukiolla, pääsylippu 35 euroa, K-18

  • Tapahtuman tuottaa Frei Production Oy, Kokemäen kaupungin toimeksiantona

Lue myös:

Haaveissa huvila ja huussi? Näin vältät luparuuhkan, saat valmista aikataulussa eikä hintakaan hirvitä

Kokemäki oli helppo valinta tuoreille opettajille

Lue myös: