Lapset valmistivat kurssilla kalaburgereita

Harjavallan maa- ja kotitalousnaiset järjesti yhdessä ely-keskuksen, Pro Agria Länsi-Suomen sekä Maa- ja kotitalousnaisten Länsi-Suomen kanssa kurssin Ravintoa rantakalasta. Ravintoa rantakalasta on kaksivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on parantaa lasten ja nuorten kalankäsittelytaitoja sekä kannustaa perheitä ja nuoria vapaa-ajankalastukseen. Kurssin vetäjänä toimi maa- ja kotitalousnaisten ruokaneuvoja Anna-Kari. Kurssilla tehtiin makoisat kalaburgerit. Kuvassa osa kurssilaisista seuraa kalan valmistusta.

12.6. 9:00

Nappasitko hienon valokuvan? Lähetä se meille osoitteeseen toimitus.sydansatakunta@sanoma.fi. Julkaisemme lukijoiden ottamia kuvia sekä Sydän-Satakunnan paperi- että verkkolehdessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos