Härkäpapuproteiinin tuotanto kaksinkertaistaa perunajauhotehtaan tuotantokauden. - Uutiset - Sydän-Satakunta

Härkäpapu tuplaa perunajauhotehtaan tuotantokauden

Perunajauhotehtaalla perunaproteiini on sivutuote, härkäpavulla päätuote.

Finnamyl aikoo tehdä Kokemäellä elintarvikekelpoista proteiinia härkäpavuista, esittelevät Tauno Henttinen ja Ossi Paakki. Uusi tuotantosuunta jatkaa tehtaan käyntikautta merkittävästi.

30.11.2019 5:00

Joskus vaan osaset tuntuvat loksahtelevan kohdalleen. Siltä ainakin tuntuu, kun kuuntelee Kokemäen perunajauhotehtaana tunnetun Finnamylin toimitusjohtaja Ossi Paakkia ja tuotantojohtaja Tauno Henttistä, kun he esittelevät tehtaan uusia suunnitelmia.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos