Harjavallassa järjestetty metsästäjätutkintoon valmentava koulutus - Uutiset - Sydän-Satakunta

Lukija mietti, uskaltaako luontoon mennä metsästysaikaan – tutkintoon valmistavassa koulutuksessa käsitellään muun muassa turvallisuutta ja somekäytöstä: ”Metsästäjä on myös mainosmies ja -nainen”

Metsästysaikaan luonnossa uskaltaa liikkua, kun pukeutuu värikkäästi. Myös metsästäjillä on vastuunsa. Niitä käydään läpi metsästäjätutkintoon valmentavassa koulutuksessa. Harjavallassa kurssilla on pitkät perinteet.

Harjavallassa on pitkät perinteet metsästäjätutkintoon valmentavan koulutuksen järjestämisessä. Kouluttajana kurssilla toimii keskellä oleva Pekka Teini. Harjavallan riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtaja Timo Rantala ja Sataopiston koulutussuunnittelija Jenni Silvanto seuraavat, kun kouluttaja valmistautuu oppitunnin aloittamiseen.

28.10.2020 5:00

Viime viikolla Sydän-Satakunnassa (22.10.) julkaistussa mielipidekirjoituksessa esiin nostettiin huoli siitä, uskaltaako luonnossa ulkoilla metsästysaikaan.

– Useana syksynä ja talvena olen miettinyt, miten voin metsästysaikaan varmistua siitä, että voimme kulkea metsässä turvallisesti. Nyt tapahtuneet, kuolemaan johtaneet, ampumaonnettomuudet saivat aikaan sen, ettemme oikein mihinkään metsikköön halua päivittäisille koiralenkeille mennä, kirjoittaja kertoi.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos