Tuloerojen kasvu on heikentänyt tasa-arvoa, sanoo Jari Myllykoski: ”Pienillä eläketuloilla elävät joutuvat pohtimaan, ostanko leipää vai lääkkeitä” - Uutiset - Sydän-Satakunta

Tuloerojen kasvu on heikentänyt tasa-arvoa, sanoo Jari Myllykoski: ”Pienillä eläketuloilla elävät joutuvat pohtimaan, ostanko leipää vai lääkkeitä”

Ehdolla eduskuntaan: "Revitään vakuutuskuoret ja estetään aggressiivinen verosuunnittelu, niin voimme mahdollistaa rahatarpeet", kansanedustaja Jari Myllykoski sanoo.

– Toisen asteen maksuttomuus ja oppivelvollisuusiän nosto 18 vuoteen ehkäisee koulutuksen ulkopuolelle jäämistä ja opintojen keskeyttämistä, Jari Myllykoski miettii.

23.3.2019 5:00

Mistä pitäisi säästää, mihin pitäisi antaa rahaa?

Ympäristölle haitallisista yritystuista pitää säästää. Harmaantalouden kautta yhteiskunta menettää verotuloja. Siksi valvontaan on laitettava lisää rahaa. Vanhusten palveluihin, subjektiivisen perhepäivähoidon ja esiopetuksen sekä toisen asteen koulutuksen lähiopetuksen mahdollistamiseen tarvitaan lisää rahaa. Revitään vakuutuskuoret ja estetään aggressiivinen verosuunnittelu, niin voimme mahdollistaa rahatarpeet.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos