Satakunnan pelastuslaitos pyytää kuvia Hiittenharjun hotellin sisältä – voivat auttaa tulipalon selvittämisessä

Pelastuslaitoksen palontutkintaa kiinnostaa nyt erityisesti sellaiset kuvat ja videot, joista käy ilmi eri sisätilojen rakenteet, sisustus ja eri tilojen pintamateriaalit.

Hiittenharjun hotellin päärakennus paloi maan tasalle heinäkuun puolivälissä.

17.9.2021 15:37

Harjavalta

Satakunnan pelastuslaitos pyytää kuvia Hiittenharjun hotellista. Tällä kertaa palontutkinta on kiinnostunut erityisesti hotellin sisätiloissa otetuista kuvista ja videoista.

– Mikäli olet joskus ollut Hiittenharjun hotellin sisällä esimerkiksi tilaisuuksissa tai muuten mahdollisesti kuvannut sisätiloja joko kuvin tai videoin, olisimme kiinnostuneita materiaalistasi, pelastuslaitoksen Instagram-julkaisussa sanotaan.

Pelastuslaitoksen palontutkintaa kiinnostaa nyt erityisesti sellaiset kuvat ja videot, joista käy ilmi eri sisätilojen rakenteet, sisustus ja eri tilojen pintamateriaalit, julkaisussa selvennetään.

Hiittenharjun hotellin päärakennuksessa syttyi raivoisa tulipalo keskiviikkona 14.7. noin kello 18. Hotellin päärakennus tuhoutui tulipalossa maan tasalle. Tulipalon syttymissyyn tutkinta on yhä kesken.

Kuva- ja videomateriaalia voi lähettää tutkinnasta vastaavan Toni-Pekka Kuusniemen sähköpostiin toni-pekka.kuusniemi(at)satapelastus.fi tai palomestari Tero Järvelälle tero.jarvela(at)satapelastus.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos