OAJ:n paikallisyhdistyksen puheenjohtaja kaipaisi Nakkilaan nopeita päätöksiä tulevaisuuden kouluverkosta - Uutiset - Sydän-Satakunta

OAJ:n paikallisjohtaja kannattaa yhtä kaikki oppilaat kokoavaa koulua Nakkilaan – ”Kyläkoulukeskustelussa unohdetaan lapsen oikeus laadukkaaseen opetukseen”

Heini Hukkanen toivoo, että Nakkilassa rahat laitettaisiin laastariremonttien sijaan tulevaisuuden tarpeita vastaaviin tiloihin.

OAJ:n Nakkilan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Heini Hukkanen ei voi pidättää hymyään esitellessään yhteiskoulun fysiikan luokan opetusmateriaaleja. Kitkapaloissa on kaiverrus vuodelta 1981. ”Pelle Miljoona ei taida olla enää kovinta huutoa.”

24.9. 5:00

Nakkila

Keskustelu kyläkoulujen kohtalosta on vellonut Nakkilassa pitkään. OAJ:n Nakkilan paikallisyhdistyksen puheenjohtajaa Heini Hukkasta harmittaa silmin nähden keskustelun vinoutuminen.

”Tuntuu, että koulukeskustelu pyörii vain kyläkoulujen ympärillä. Keskustelu opetuksen kehittämisestä on mennyt veuhkaamiseksi kyläkouluista laadukkaan opetuksen sijaan”, Hukkanen puuskahtaa.

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos