Kirkkoherra haluaa Kokemäen seurakuntakeskuksen salatut paperit julkisiksi: ”Seurakunnan jäsenillä on oikeus tietää saneerauksen erilaisista vaiheista ja haasteista” - Uutiset - Sydän-Satakunta

Kirkkoherra haluaa Kokemäen seurakuntakeskuksen salatut paperit julkisiksi: ”Seurakunnan jäsenillä on oikeus tietää saneerauksen erilaisista vaiheista ja haasteista”

Kokemäen vs. kirkkoherra Timo Waris on sitä mieltä, ettei kohuttu työmaakatselmusasiakirja sisällä liikesalaisuuksia tai urakoitsijan mainetta haittaavia seikkoja.

Kokemäen seurakuntakeskuksen käyttöönotto viivästyi peruskorjauksen jälkeen kuukausilla, kun sen sisäilman puhtausvaatimusten saavuttamisessa oli ongelmia. Rakennus otettiin käyttöön syyskuussa.

9.10. 16:00

Kokemäen seurakunnan vs. kirkkoherra Timo Waris esittää 14. lokakuuta kokoontuvalle kirkkoneuvostolle, että Insinööritoimisto Levolan heinäkuussa tekemä työmaakatselmusmuistio todettaisiin julkiseksi asiakirjaksi. Kirkkoherran mukaan Levolan muistio on seurakunnalle osoitettu työmaakatselmus, jonka pitäisi olla julkinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainokset