Katri Plaami perusti yrityksen kuukausi ennen maailman pysähtymistä – nyt hän haluaa kokea, millaista yrittäjän arki voi olla: ”Haluan kokeilla, millaista se on, kun ihmiset saavat juhlia ja tehdä asioita”

Harjavallan kaupunki palkitsi tänä vuonna poikkeuksellisesti kaksi nuorta yrittäjää. Toinen heistä on valokuvausalan yrittäjä Katri Plaami.

Katri Plaami avasi valokuvastudion Harjavaltaan alkuvuonna 2020. Lisäksi hän on muun muassa vetänyt kansalaisopiston kursseja sekä koululaisten valokuvauskerhoja. Tällä viikolla hän sai kaupungin Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon.

2.6. 10:15

”Vitsi, miten siistiä. Se on päällimmäinen ajatus”, Katri Plaami huudahtaa, kun häneltä kysyy, millaisia ajatuksia ja tunteita Harjavallan kaupungin myöntämä tunnustus, Vuoden nuori yrittäjä -palkinto hänessä herättää.

Jos ilahtuminen on ymmärrettävää muutenkin, on se varsinkin Plaamin kohdalla, kun katsoo, millaisista lähtökohdista hän yrittäjän polulle lähti. Hän avasi valokuvastudion Harjavaltaan alkuvuodesta 2020, vain kuukausi ennen kuin koronapandemia sulki koko yhteiskunnan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos