Mehuaseman yrittäjä kertoo: Omenasesonki on tänä vuonna huono ja pitkä

Viime vuonna mehua valmistettiin kellon ympäri, mutta tänä vuonna Anttilan tilan mehuasemalla ei ole ruuhkaa.

Noin 60 prosenttia omenasta saadaan Anttilan tilan mehuasemalla mehuksi. Ylijäämä kuljetetaan tänä vuonna ensi kertaa Säkylään biokaasulaitokselle.

10.9. 5:00

Elokuun toisella viikolla yrittäjä Juho Anttilan puhelin alkoi soida. Ensimmäisten pihojen omenasato oli kypsynyt, ja 15. elokuuta Anttilan tilan mehuasema aloitti toimintansa.

Hyvänä vuonna mehuaseman toiminnasta syntyy viidennes tilan tuotoista. Tänä vuonna niin ei tule käymään.

”Tämä on selkeästi huonompi omenavuosi täällä päin Suomea”, Anttila toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mainos

Luitko jo nämä?

Mainos