Henkilöauto suistui valtatieltä Kokemäellä ja päätyi katolleen – kuljettaja kömpi itse ulos

Timo Simula
Henkilöauto suistui valtatieltä Kokemäellä ja päätyi katolleen – kuljettaja kömpi itse ulos

Henkilöauto oli katkaissut valaisintolpan ajautuessaan tieltä.

Jarmo Karonen , Timo Simula

Henkilöauto suistui valtatie 2:lta Kokemäellä ja törmäsi valaisintolppaan katkaisten sen. Auto päätyi lopulta katolleen pellolle.

Autoa kuljettanut mies pääsi itse ulos autosta. Hän ei loukkaantunut rytäkässä mainittavasti. Autossa ei ollut ketään kyydissä.

Päivystävän palomestarin mukaan kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ohitustilanteessa. Henkilöauto oli tulossa Porin suunnasta ja suistui tien oikealle puolelle. Tienpinta onnettomuuspaikalla on erittäin liukas.

Onnettomuusautossa on virolaiset rekisterikilvet.

Onnettomuus sattui lähellä Marjamäen risteystä Kokemäellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 9.45.

Onnettomuudesta ei koitunut suurta haittaa liikenteelle. Pelastuslaitoksen tehtävä paikalla oli vajaassa tunnissa ohi.

Uutista päivitetty 8.2. kello 10.50: Täydennetty tietoja muun muassa kuljettajasta.

Uutista päivitetty 8.2. kello 11.00: Täsmennetty tietoja.

Marika Smrha

Kommentit (3)

  • Sm

    On tosi outoa, et eiks tuota tietä saa suolattua rai hiekoitettua niin, ettei tällaisia sattuisi. Tuossa samassa kohdassa kuoli yksi henkilö muutama viikko sitten ajettuaan yhteen rekan kans. Toinen juttu on kuljettajan taittamattomuus. Ei risteysalueella saa ohittaa!!!!

  • Turbokaali

    Ohitustilanne oli paljon ennen risteystä. Palataessa omalle kaistalle lähti auto heitteleen ja siitä heitti kyljen eteen ja eikun pellolle!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio