Seppo KummalaKokemäki

Kokemäen pohjoisella vedenjakelualueella vedenkulutus kasvoi alkuviikosta huomattavasti. Syyksi epäiltiin vuotoa vesijohtoverkossa.

–Vedenkulutus on lisääntynyt noin neljä kuutiometriä tunnissa, mikä viittaisi esimerkiksi sulaneen vesimittarin rikkoutumiseen, vesihuoltoteknikko Teemu Peltonen sanoi torstaina aamupäivällä.

Vesihuolto havaitsi tiistaina Risten paineenkorotusaseman lähtevän veden mittauksessa vedenkulutuksen nousseen huomattavasti yli normaalin, keskimääräisen kulutuksen. Vuoto on Risten paineenkorotusaseman jälkeisessä vesijohtoverkostossa alueella.

Vuotokohta löytyi, kun ihmiset alkoivat tarkistaa kiinteistöjään. Kulutusmäärään perustunut arvaus osui oikeaan.

–Kiinteistönomistaja oli tarkistanut tyhjillään olevan rakennuksen, jonka vesimittarin pakkanen oli halkaissut, Teemu Peltonen sanoi torstaina iltapäivällä.

Vettä ehti vuotaa kiinteistöön usean vuorokauden ajan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio