Kuntalehti: Harjavallasta irtisanoutunut Jaana Karrimaa hakee Hattulaan

Heikki Westergård/SK/Arkisto
Kuntalehti: Harjavallasta irtisanoutunut Jaana Karrimaa hakee Hattulaan

Jaana Karrimaa irtisanoutui virastaan aiemmin keväällä.

Kaisa YlhäinenPori

Harjavallasta hiljattain irtisanoutunut kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa hakee Hattulan kunnanjohtajaksi, kertoo Kuntalehti Lehden mukaan hakijoiden joukossa ovat Satakunnasta myös Huittisten hallintojohtaja Katariina Koivisto sekä Harjavallan perusturvajohtaja Kimmo Mäkelä. Hakuaika Hattulaan päättyi eilen, ja hakemuksia tuli yhteensä 15. Hattulan nykyinen kunnanjohtaja Lauri Inna on valittu Salon kaupunginjohtajaksi.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Peukutan Jaana Karrimaan puolesta Hattulan kunnanjohtajaksi, en olisi kuitenkaan päästänyt häntä pois Harjavallan kaupungista mutta muut tekevät valinnat!

  • Nimetön

    Harjavallassa ei oltu viisaita. Kylillä kerrotaan, että Karrimaan ura kaatui siihen kun hän virkavelvollisuuksiensa mukaisesti vaati myös demaritaustaisia virkamiehiä toimimaan säädösten ja valtuuston päätösten mukaisesti. Ja sehän on Harjavallassa kiusaamista ja pikkuasioihin puuttumista…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: